Nyårsafton

Denna dag kommer vi att öppna upp med en 2-rätterssupé,
framåt kvällen njuter vi av nyårsfyrverkerier,
sedan har vi en kvällssittning med Robert Gustafsson och en stråkorkester!

Läs mer nedan


Dagens 2-rätterssupé

Vi öppnar upp som vanligt kl. 11:30 för att erbjuda vår a la cartémeny samt en enklare 2-rätterssupé som består av:

HUMMER
Krämig hummersoppa serveras med prästost-cigarr samt fänkålsskum

ANKA
Rosastekt canette-Anka serveras med potatis och getostbakelse, pepparsky samt honungsglacerad pac-choi


Pris: 298:-

Serveras t.o.m. kl. 18:00.

Vi kommer att ha öppet vår utebar på vår uteservering i samband med nyårsfyrverkerierna som skjuts av vid slottet. Där kommer vi erbjuda Er allt från champagne & bubbel, hummersoppa, Irish coffee, varm choklad, jäger mm mm.

Vid kl. 18:00 ca kommer vi att behöva tömma vår restaurang på gäster för att förbereda vår kvällssittning.

Kvällssittning med Robert Gustafsson

Kvällssittningen startar kl. 19:00 då vi börjar med mingel och ett glas bubbel fram tills klockan 19:30. När alla har satt sig och fått sina platser så börjar vi serveringen av vår 4:a-rätterssupé.

Under kvällen kommer vi att få sällskap av Robert Gustafsson som underhåller oss mellan rätterna. Det kommer också att vara en vacker stråkorkester som underhåller oss till maten med ledning av Malin Moessner.

Priset på kvällens sittning är 998:- p/p och då ingår ett glas välkomstbubbel, en 4:a-rätters middag samt underhållning.

HUMMER
Gratinerad färsk Hummertermidor

ANKLEVER
Fylld strut med anklevermousse serveras med parmesanskum samt rostade pistagenötter och torkade hallon

OXFILÉ
Hängmörad oxfilé gratinerad med rökt oxmärg serveras med potatistårta och tryffelsky på gotlandstryffel samt sallad på bönor och rostade nötter

CHOKLAD
Valrohna-chokladbakelse serveras med nykörd salt lönnsirapsglass samt kanderade pecannötter

Varmt välkomna!