Robin Stegmar sätter upp “Det doftar öl” på Park Hermina

Robin Stegmar sätter upp “Det doftar öl” på Park Hermina

Robin Stegmar har den 14 april premiär på en välbryggd krogshow baserad på Jacques Brel egna texter, sånger och biografiskt material.

Park Hermina har glädjen att presenter vårens krogshow, Det doftar öl, med Robin Stegmar och musiker. “Det doftar öl” är en musikalisk föreställning med texter och musik av en av 1900-talets största artister Jacques Brel.

Charmören Brel

Med sina fantastiska sånger om ömhet, kärlek, längtan och giftiga betraktelse kring sin egen samtid tid har Brel lämnat efter en guldgruva av musik och text. I den här showen bjuds publiken på ett axplock av allt detta. Man får följa med charmören Brel, som var livrädd för alla kvinnor utom sin egen mor, när han bjuder på delar av sin egen livsresa i text och ton. Ni möter Robin Stegmar i hans egenkomponerade föreställning baserad på Jacques Brels egna texter, sånger och biografiskt material. Tillsammans med fyra musiker och skådespelare vindlar sig historien fram mellan monologer, sångnummer och betraktelser. Med stor energi, glädje och värme blir ” Det doftar Öl ” en kväll att minnas. Robin Stegmar

Känd för den breda publiken

Robin Stegmar är skådespelare och artist. Robin utbildade sig på Teaterhögskolan i Göteborg och gick sedan raka vägen in på Göteborgs Stadsteater. Under Robins fasta anställning spelade han flera stora huvudroller i uppmärksammade föreställningar bland annat i en av teaterns största succéer någonsin, musikalen ”Allt eller inget” som gick för utsålda hus i nästan fyra säsonger.

För den bredare publiken blev Robin känd som Ica Roger i och med hans medverkan i den populära reklamfilmserien. Sedan dess har man kunnat se Robin i över 20 film och tv produktioner så som prinsen i Tv4serien ”Familjen Holstein-Gottorop” och polis i polisserien ”Johan Falk” I Svt produktioner har Robin spelat huvudroller i serier som bland annat ”Stormen”, ”Orka orka!” och pappan i julkalendern ”En decemberdröm” av den svenske Hollywood regissören Thomas Alfredsson.

Sex föreställningar med supé

Krogshowen med sex föreställningar har premiär den 14 april på Park Hermina. I biljettpriset ingår en 2-rätters supé.

Läs mer eller boka…

 Föregående nyhet Nästa nyhet