Teatersupé

Den prisbelönta komediförfattaren RAY COONEY återbesöker hotellrummet från sin klassiska fars ”Hotelliggaren” och skapar ännu ett perfekt upplägg för en skrattfylld publiksuccé i högt tempo full av komiska karaktärer, invecklade förvecklingar och rafflande upplösningar.

27 juni - 28 juli

Det blir en trasslig skrattfest med några av Sveriges roligaste skådespelare tillsammans på Krusenstiernska teatern, under ledning av succéregissören EDWARD AF SILLÉN.

I rollerna: ROBERT GUSTAFSSON, MIKAEL TORNVING, SUSSIE ERIKSSON, OLA FORSSMED, ANDREAS NILSSON, ANKI ALBERTSSON, GUSTAV LEVIN, MARTINA SUNDÉN och MAGNUS KVISKE.


Kom och upplev den glada stämningen på en fantastisk sommarteater!

Vi på Park Hermina erbjuder en läcker teatersupé att avnjuta innan föreställningen!

Maten serveras två och en halv timme innan teaterns start.

KRÄMIG & ISAD GURKSOPPA

Krämig gurksoppa med chilimarinerade räkor serveras med laxrom och surdegskrutonger.

MOVITS KYCKLING

Grillat Movitzkycklingbröst med en varm sallad på kålrabbi, savojkål och rökt grissida serveras med pommesfondant.

Pris: 335:-


Bokning av supén sker antingen under Boka bord eller hos Ticketmaster.

Biljetter till föreställningen bokas separat.

För mer information se krusenstiernskateatern.se


Handlingen:

En förbjuden kärleksaffär mellan den hale försvarsministern Peter Rundqvist (MIKAEL TORNVING) och den förvirrade partisekreteraren Lena Stjernström (SUSSIE ERIKSSON) avbryts abrupt när de i förskräckelse hittar ett lik (OLA FORSSMED) på hotellrummet! I rädsla för att avslöja sitt skandalösa snedsprång ber de Peters vimsiga assistent Göran (ROBERT GUSTAFSSON) om hjälp.

Det här blir startskottet för en farskarusell som snurrar snabbare och snabbare där Peter, Lena och Göran desperat försöker gömma liket och samtidigt avvärja en påstridig hotelldirektör, en girig kypare, en envis städerska, en kärlekstörstande sjuksköterska plus en svartsjuk make och en sviken maka.

Välkomna till sommarens trassligaste skrattfest!