À la carte

Menyförslag till specialpris

  • TARTAR

  • Tunt skuren tartar på oxfilé serveras med aioli på bakad rödbeta och fermenterad vitlök samt chevré-krutonger och selleri
  • Beef fillet tartare served with baked Red beetroot and fermented garlic aioli, goat cheese croutons and celleri
  • 135:-

  • ANKLEVER

  • Anklevermousse i strut doppad i Vahlronachoklad samt rostade pistagenötter, torkade hallon och havssalt serveras med parmesanskum
  • Duck liver mousse dipped in Vahlrona chocolate with roasted pistachio nuts, dried raspberry, sea salt and parmesan foam
  • 165:-

  • SOPPA

  • Krämig soppa på mandelpotatis serveras med löjrom, cecina samt mandelpotatis-chips och sotad rödlök
    Kan även fås som vegetariskt alternativ
  • Creamy almond potato soup with fish roe, cecina, almond potato crisps and sautéed baby red onion
    We can also serve this soap as a vegetarian alternative
  • 125:- / veg. 98:-

  • PILGRIMSMUSSLA

  • Halstrad pilgrimsmussla i sitt skal serveras med ponzu-dressing, rimmat rättika och korall samt wasabiskum
  • Grilled scallop in its shell served with ponzu dressing, salted radish, samphire and wasabi foam
  • 145:-

  • ARANCINI / VEGETARISKT

  • Shiitakefyllda risottobollar serveras med butternut, squash & pumpa i olika texturer samt krispad salvia
  • Shiitake filled risotto balls served with textures of butternut squash and crispy sage
  • 185:-

  • GÖS

  • Halstrad gösfilé med chimichurri och krämig polenta serveras med honungsvevad Pac choi och sotad salladslök
  • Perch fillet with chimichurri and creamy polenta served honey glazed pac choi and sautéed baby leek
  • 295:-

  • CANETTEANKA

  • Confiterat lår och kryddstekt bröst serveras med inlagd fänkål och spetskåls-kimchi
  • Confit leg and pan seared breast of duck served with fennel and cabbage kimchi
  • 235:-

  • KALVENTRECOTÈ

  • Grillad kalventrecote serveras med hemgjord salsiccia, råstekt Solmarkapotatis, bakad vitlök och rosmarin
  • Grilled veal entrecote served with home-made salsiccia, roast potatoes, baked garlic and rosemary
  • 275:-

  • LAKRITS

  • Lakritskola-tartelett med bränd blåbärsmaräng samt nykörd blåbärssorbet
  • Liquorice caramel tart with blueberry meringue and blueberry sorbet
  • 115:-

  • ANANAS

  • Rom & chiliflamberad ananas serveras med brynt smörkolasås och nykörd kokosglass samt rostad kokos
  • Rum and chilli flambé pineapple with burnt butter caramel sauce, coconut ice cream and roasted coconut
  • 125:-

  • OSTAR

  • Vår ostvagn uppdateras ständigt med spännande ostar från våra lokala leverantörer Orranäs, Hagelsta och Ölands köksmejeri. Serveras med vår tomat och päronmarmelad samt knäcke från Solmarka
  • Our local cheeses from Orranäs and Öland served with home made tomatoes and pear marmalade and hard bread from Solmarka
  • 45:- /biten (/pieces)

  • TRYFFLAR

  • Herminas vita och mörka chokladtryfflar
  • Herminas white and dark chocolate truffle
  • 40:-

Vid frågor eller allergier, fråga din servitör/servitris!

If you have any allergies or questions, please ask your waiter/waitress!

Trevlig smakupplevelse önskar

Robert Gustafsson, Vicky von der Lancken och Anders Hansson med personal