À la carte

Menyförslag till specialpris


  • VEGETARISKA SILLAR

  • Herminas vegetarisk romsill, senapssill samt dragon & vitlökssill serveras med syltad rödlök och Solmarkaknäcke
  • Three different vegetarian herrings served with pickled red onion and crispbread
  • 125:-

  • MANDELPOTATIS

  • Krämig soppa på mandelpotatis med pancetta och halstrad pilgrimsmussla serveras med surdegskrutonger och löjrom
  • Creamy soup of almond potato served with pancetta, seared scallop, croutons and whitefish roe
  • 135:-

  • RÅDJUR

  • Carpaccio på varmrökt rådjur serveras med aioli på rödbeta & fermenterad vitlök samt picklade gulbetor, lingon och svartkålschips
  • Carpaccio of smoked deer served with aioli of beetroot and garlic, pickled yellow beet, lingonberry and black cabbage chips
  • 130:-

  • TAPAS

  • Herminas tapasbräda med lokala ostar och Italienska & Spanska charkuterier serveras med vår tomat & päronmarmelad, pesto och Solmarkaknäcke
  • cheeses and Italian charcuterie with our home made tomato- & pear marmalade, pesto and crispbread
  • 175:-



  • HÄLLEFLUNDRA

  • Halstrad hälleflundra med pikant tartar på havskräfta och laxrom serveras med syltad fänkål, sjökorall och havskräftsbuljong
  • Grilled halibut with a tartar of langoustine and salmon roe served with pickled fennel. sea coral and langoustine broth
  • 345:-

  • MOULES FRITES

  • Vinkokta färska blåmusslor serveras med färska pommes frites, nybakat surdegsbröd och aioli
  • Blue mussels cooked in white wine served with fresh fries, sourdough bread and aioli
  • 205:-

  • VEGETARISK BURGARE

  • Kikärts-burgare med grillat grönt, Öländsk haloumi & jalapeno-majonäs
  • Vegetarian burger on chickpeas with grilled vegetables, haloumi and mayonnaise on jalapeno
  • 185:-

  • POKE BOWLE PÅ BRYSSELKÅL

  • Trio på brysselkål serveras med svartkåls-chips samt aioli på rödkål
  • Three different variants of brussels sprouts served with black cabbage chips and aioli of red cabbage
  • 245:-

  • LJUMMEN SALLAD PÅ SOLMARKABETOR

  • Ljummen sallad på på betor från Solmarka gård serveras med getost från Orranäs gårdsmejeri samt rostade nötter och ruccolasallad
  • Warm salad of Solmarka beetroot served with Orranäs goat cheese, roasted nuts and rocket salad
  • 175:-


  • OXFILÈ

  • Grillad svensk oxfilé serveras med trio på jordärtskocka samt tryffelsky och svartkåls-chips
  • Grilled local fillet of beef served with Jerusalem artichoke, truffle sauce and black cabbage chips
  • 335:-

  • PARK HERMINAS KLASSISKA HAMBURGARE

  • Högrevsburgare i brioche med cheddar, bacon, karamelliserad lök, tryffelmajonnäs och pommes frites
  • Burger of prime rib served in a brioche bun with cheddar, bacon, caramelised onion and mayonnaise with a taste of truffles and fries
  • 195:-


  • VAHLRONA CHOKLAD

  • Varm chokladfondant med glögg & körsbärssorbet samt vitchoklad-cremeux och kanderad mandel
  • Warm chocolate fondant with a sorbet of spiced wine and cherry served with white chocolate and candied almonds
  • 125:-

  • INGRID-MARIEÄPPLEN

  • Kanelbakat Ingrid-Marieäpple med brioche på pepparkaka serveras med nykörd glass på bourbonvanilj
  • Baked apple spiced with cinnamon served with a brioche of gingerbread and fresh vanilla ice cream
  • 115:-

  • OSTAR

  • Vår ostvagn uppdateras ständigt med spännande ostar från våra lokala leverantörer Orranäs, Hagelsta och Ölands köksmejeri. Serveras med vår tomat och päronmarmelad samt knäcke från Solmarka
  • Our local cheeses from Orranäs and Öland served with homemade tomatoes and pear marmalade and hard bread from Solmarka
  • 45:- / biten/pieces

  • TRYFFLAR

  • Herminas vita och mörka chokladtryfflar
  • Herminas white and dark chocolate truffle
  • 40:-

Vid frågor eller allergier, fråga din servitör/servitris!

If you have any allergies or questions, please ask your waiter/waitress!

Trevlig smakupplevelse önskar

Robert Gustafsson, Vicky von der Lancken och Anders Hansson med personal