Menyförslag

Menyerna är prissatta efter denna kombination!

Skulle Ni önska blanda rätterna på annat sätt så finns de även styckvis i vår À la carté-meny.

#1


  • REN

  • Tataki på ren serveras med jordärtskocks-crème, karamelliserad lök, jordärtskocks-crisp samt tryffel
  • Tataki of rain deer served with jerusalem artichoke cream, caramelised onion, jerusalem artichoke crisps and truffel

  • ENTRECÔTE

  • Grillad entrecote serveras med pumpakrokett, långpepparsky samt potatisströssel
  • Grilled ribeye served with pumpkin crocket, long pepper sauce and crispy potato

  • VANILJ

  • Nykörd glass på getmjölk och bourbon-vanilj serveras med kanderade nötter och en sås på chokladfudge
  • Fresh ice cream of goats milk and bourbon vanilla served with candied nuts and chocolate fudge sauce

2 RÄTTER: 424:-

3 RÄTTER: 549:-


#2


  • RÖDING

  • Varmrökt röding serveras i havskräfts-consommé med sjökorall, aioli på rapsolja samt surdegskrutong
  • Warm smoked char served with cray fish consommé, rape seed oil aioli, seaherbs and sourdough croutons

  • HÄLLEFLUNDRA

  • Halstrad hälleflundra med dragon-beurre blanc, confiterad rattepotatis och bakad morot
  • Grilled halibut with tarragon beurre blanc, confit ratte potato and baked carrot

  • PLOMMON

  • Whiskeyflamberad plommontarte med nykörd romrussin-glass
  • Whiskey flambé plum tarte with rum and raisin ice cream

2 RÄTTER: 434:-

3 RÄTTER: 559:-


#3


  • KANTARELLER

  • Herminas gnocchi med kantarellsmör samt smörstekta kantareller toppad med krispad salvia och parmesan
  • Herminas gnocchi with chanterell butter and fried chanterelle topped with crispy sage and parmesan

  • PUMPA

  • Pumpa serverad på 3 vis med krispad svartkål och färska kantareller
  • Pumpkin served three ways with crispy black kale and chanterelles

  • VAHLRONA YUZU CHOKLAD

  • Yuzu-chokladmousse serveras med hasselnöts-crumble samt calamansi-sorbet
  • Yuzu chocolate mousse served with hazelnut crumble and calamansi sorbet

2 RÄTTER: 344:-

3 RÄTTER: 459:-


Vid frågor eller allergier, fråga din servitör/servitris!

If you have any allergies or questions, please ask your waiter/waitress!

Trevlig smakupplevelse önskar

Robert Gustafsson, Vicky von der Lancken och Anders Hansson med personal