Konferens

KONFERENS I STADSPARKEN & PARK HERMINA!

Varmt välkomna och förlägg Er konferens/möte hos oss mitt i stadsparken i Kalmar med slottet och Slottsfjärden som bakgrund. I våra ögon kan det inte bli mer inspirerande.

På Park Hermina kan vi ta upp emot 120 personer. Vi har mörkläggningsgardiner, projektor med hdmi-ingång, projektorduk samt enklare teknik som trådlösa mickar m.m. Önskar man boka hos oss så har vi ett minimum-antal på ca 80 personer med tillhörande mat & dryck.

Vi kan också starkt rekommendera Kalmar Konstmuseums lokaler. Konstmuseet ligger i anknytning till Park Hermina helt ihopbyggt så man behöver inte gå ut. Högst upp i deras lokaler så har dom en fantastisk konferenslokal med fönster ut mot slottet och parken. Dom kan ta emot 4 - 50 personer. Det vanligaste med dessa bokningar är att man konfererar på museet och sedan går ner till oss för en uppdukad frukost, fika, lunch eller middag. (en bensträckare på ca 1 minut!)
För att boka lokal på Konstmuseet så kontaktar man dom bäst på telefon 0480-42 62 82 eller besöker deras hemsida kalmarkonstmuseum.se.

Önskar man även ett boende så kan vi rekommendera Slottshotellet som ligger precis mitt emot oss. För bokning där så ringer man 0480-882 60 eller besöker deras hemsida slottshotellet.se.

Varmt välkomna!


Konferensmeny

Herminas frukost
Vår stora frukostbuffé med småvarmt, kallskuret, lokala ostar samt vårt hembakade surdegsbröd, smoothies, juice och Balck Coffee eller Te. (min 20 pers)
125:-

Förmiddags-fika
Nybakad ciabatta med parmaskinka & taleggio, nybakad croissant samt Balck Coffee eller Te.
95:-

Lunch
Meny lämnas vid förfrågan.
Från 109:-

Eftermiddags-fika
Hembakad morotskaka, färsk frukt samt Balck Coffee eller Te. 75:-
eller
Nybakat wienerbröd och Balck Coffee eller Te. 65:-

Middag
Pris och meny lämnas vid förfrågan.

KONTAKT

Anders Hansson

0480-163 60,  Maila Anders