Spelning med Rolandz

Publicerat apr 24, 2018 kl 08:31

Spelning med Rolandz

När: aug 02, 2018 kl 18:00
Evenmangsdatum är passerat

Den 2 augusti kliver Robert ut på scenen på Park Hermina.

Presmeddelande:

Stadsparken har tidigare bland annat används till konserter i samband med Kalmar Stadsfest, men nu testkörs Stadsparken också som ny arena för betalkonserter.

– Kalmar stadspark är en unik arena med sitt vattenläge och sin historiska miljö. Vi är mycket glada över att kommunen beslutat att testa arenan för betalkonserter. Planeringsarbetet har skett i nära samarbete med samhällsbyggnadskontoret och serviceförvaltningen och konserterna genomförs såklart i samklang med parkens förutsättningar. Vi tror att detta kan bli en av Sveriges finaste konsertarenor, säger Pär Israelsson på Destination Kalmar.

Först ut är Robert Gustafssons Rolandz, som ger sig ut på en stor sommarturné sommaren 2018. Arrangör är Brädholmen Event som i år firar 10-årsjubileum med sin festival Latitud 57 i Oskarshamn.

– Vi är glada över att den här möjligheten har dykt upp. Kalmar är en fantastisk sommarstad och att vi får genomföra den här konserten på den finaste av stadens arenor känns såklart fantastiskt. Vår ambition är att långsiktigt fortsätta att erbjuda unika konsertupplevelser i Kalmar, säger Christian Åberg, Brädholmen Event.

Boka biljetter här

Denna dagen behöver man ha en biljett till Rolandz för att boka bord.

Insläpp vid 18:00 och kl 21 kliver Rolandz upp på scenen


Nyheter