Vilthelg

aug 29, 2017 kl 14:30

Vilthelg

Vi kommer att ha en vilthelg hos oss lördagen den 14/10.

Styckning på vår uteterrass från kl. 13.00

Köksmästare Per Glifberg och Lasse Bylin från Venison styckar hjort och berättar om allt från jakten till den färdiga vilt-anrättningen.

Från klockan 18:00 och framåt.

Välkomstdrink

Sedan serveras en förrätts buffé med kantarellsoppa och tillhörande ostpaj samt ett stort urval av rökt och lufttorkat vilt samt charkuterier och Herminas Mackmyra-gravade hjortrygg.

Vedby Hjort

Rosastekt hjortrygg med Barolobrässerad nacke serveras med potatiskroketter fyllda med Orranäs-blå samt tryffelstuvad savojkål och rostade kastanjer.

Hjortron

Varm Valrohnachoklad-fondant med nykörd hjortronsorbet och myltade hjortron samt chokladcrisp.

Menypris: 645:-


Från klockan 17:00 finns även sommelier Nicklas Marklund från Janake Wine-Group på plats i matsalen för att guida oss genom dryckens värld. Exklusivt hemtagna viner för kvällens ändamål kommer att finnas där för Er i vår uppbyggda Vin-shop i matsalen.


Evenemang


  • Det doftar jul

    Med tre fantastiska skådespelare och fyra makalöst duktiga musiker drar vi igång julen på Park Hermina!

    › Läs mer