Veckans Lunch

Vecka 41

Veckans soppa:

Krämig soppa på Hokaido-pumpa.

Måndag:

Hjortfärsbiffar med gräddkokt savojkål smaksatt med tryffel och rökt grissida serveras med rostade Solmarkarötter.

Tisdag:

Stekt pärlhönsbröst med sherryvinäger-sky samt svartrot, rödlöksmarmelad och potatiskaka.

Onsdag:

Schweitzer-schnitzel med persiljesmör, sockerärtssallad samt rödvinssky och friterad Solmarkapotatis.

Torsdag:

OBS! Fullbokat.

Fredag:

Grillad trie-tip med sötpotatisaioli och bourbonsky samt pommes Hermina.

____

Veckans fisk:

Citrusbakad lax med havskräftssås och honungsglacerad pac-choi.

Veckans vegetariska:

Grönsaks pot au feu på Solmarkarötter med pepparrotscrème serveras med grillad surdegsmacka med Orranäsost.

Herminas Hamburgare:

I brioche med rökmästarens geta, pommes & sötpotatisaioli, 159:-

____

Pris: 109:-

Soppan kan du få som lunch tillsammans med salladsbuffé för 89:-

Soppa, sallad, kaffe & kaka ingår i priset.

Serveras mellan kl. 11:30-14:00

Trevlig smakupplevelse önskar

Robert Gustafsson, Vicky von der Lancken och Anders Hansson med personal

Evenemang


  • Det doftar jul

    Med tre fantastiska skådespelare och fyra makalöst duktiga musiker drar vi igång julen på Park Hermina!

    › Läs mer